Stijlvoorthuistekoopimage1 Weg Naar Laren 95 Voor Website Meubelverhuur Voorsterallee Zutphen Website Home Is Where Happy Memories Grow Verkoopstyling Stijlvoorthuis Almelo Sfeerbeeld Meubelverhuurmasterbedroom Meubelverhuur Stijlvoorthuis Afbeelding Sl Verkoopstylingweb 3d Visualisatie Voor En Na Nijverdal Rembrandtkade 187 Deventer Voor Website Meubelverhuur Stijlvoorthuis Overijssel Stijlvoorthuis Meubelverhuur En Interieuradvies Afbeelding Verkoopstyling Modelwoning Slaapkamer 7.slideshomepng Stijlvoorthuismeubelverhuureetkamerwebs Stijlvoorthuiskinderkamermuurschilderingdetail Stijlvoorthuisgeinteresseerdekijker Verkoopstyling Zitkamer

Zoeken

Iemand die op zoek is naar een huis, bekijkt op Funda de te koop staande woningen. Uit onderzoek is gebleken dat er gemiddeld maar 2 seconden(!) naar een woningfoto wordt gekeken. Juist daarom is het zo belangrijk dat wát er op de foto te zien is een goede eerste indruk geeft. Verleid potentiële kopers met uw woningfoto's tot een bezichtiging!

 

Het gaat er bij een woningfoto om dat de kijker nieuwsgierig wordt naar de woning. Ons doel is mensen te prikkelen, ze letterlijk en figuurlijk over de drempel krijgen voor een bezichtiging. Woningfoto's worden vaak gemaakt met gebruik van een groothoeklens die ervoor zorgt dat zoveel mogelijk ruimte op de foto zichtbaar is. Dat maakt echter dat de foto en de werkelijkheid nogal eens flink verschillen. Hoe teleurstellend is het voor een potentiële koper als een ruimte op de foto heel groot lijkt, maar de foto bij het binnenstappen van de woning een "Hè?, ik dacht dat het veel groter was!' gevoel opleverd! Met dit negatieve gevoel wil je niet dat mensen door de woning lopen. Woningfoto's van STIJLvoorTHUIS zorgen wél voor een positieve beleving (ondanks het feit dat ook wij foto's maken met een groothoeklens)!

 

De NVM raadt aan woningfoto's op Funda zo nu en dan te updaten. Dit zorgt ervoor dat mensen, die uw woning daar als 'Favoriet' hebben bewaard, een email melding krijgen met de link van uw aangepaste status! Waardoor ze weer naar uw foto's gaan kijken.... Gaat uw huis binnenkort in de verkoop, of bent u de eigenaar van woningfoto's met sneeuw in de tuin of op daken en kale bomen terwijl het voorjaar/zomer is, of een kamer vol verjaardagsslingers, een badkamer vol toiletartikelen en of een openstaand toiletdeksel? Of staan de muren op uw foto's schuin/scheef? Het is tijd voor professionele woningfoto's!  

 

♦ Woningfotografie € 195,-*


Wilt u uw woning professioneel laten fotograferen? Neem dan vandaag nog contact op om een afspraak te maken.  U krijgt professionele woningfoto's binnen 2 werkdagen digitaal aangeleverd. We krijgen vaak de vraag van mensen: hoeveel foto's krijgen we? We hebben geen maximum  maar in ieder geval zoveel foto's als mogelijk interessant zijn. Uw makelaar kan daaruit (eventueel samen met u) een selectie maken voor plaatsing op Funda of in de presentatiebrochure. Verkoopt u uw woning via Makelaarsland en bent u hiervoor zelf verantwoordelijk, dan kunnen we dit samen bespreken. Wilt u dat uw huis aantrekkelijk wordt gefotografeerd? STIJLvoorTHUIS zorgt ervoor!

Met deze 'verkoop klaar tips'  kunt u uw woning van te voren aan de hand van een actielijst doorlopen en nòg beter tot zijn recht laten komt. TIP: wilt u er zeker van zijn dat u er alles aan heeft gedaan om uw woning optimaal te presenteren voor de foto? Zet dan uw 'joker' in en schakel de gecertificeerde STIJLvoorTHUIS verkoopstylist in, om uw woning verkoop klaar te stylen nog VOOR de foto's worden gemaakt. U zult zeer tevreden zijn over het resultaat!

 

Geen advies, wel foto's?

U heeft  geen verkoopstyling advies gehad voorafgaand aan het maken van de foto's? In bijna alle huizen waar STIJLvoorTHUIS komt, loont het de moeite om in dat geval middels een uurtje styling de puntjes op de 'i' te zetten. Gewoon omdat een huis waarin geleefd wordt, niet verkoop klaar is. Maar voor de foto's is dit wel een must. Onze ervaring leert dat een uurtje verkoopstylen voor het maken van de foto's veel resultaat heeft! De kosten voor een uur zijn €85,- en doordat we dit samen met u doen, bereiken we in een uur veel!

 

GRATIS Woningfotografie 

Woningfotografie is GRATIS indien u een 'Helemaal klaar Verkoopstyling' boekt. Laat het verleiden maar beginnen!

*Prijzen zijn incl btw en excl. 35 ct/p/km + eventuele parkeerkosten.