Modelwoning Slaapkamer 7.slideshomepng Meubelverhuur Stijlvoorthuis Overijssel Weg Naar Laren 95 Voor Website Stijlvoorthuisgeinteresseerdekijker Meubelverhuurmasterbedroom Verkoopstyling Zitkamer Sfeerbeeld Sl Verkoopstylingweb Rembrandtkade 187 Deventer Voor Website Stijlvoorthuismeubelverhuureetkamerwebs Verkoopstyling Stijlvoorthuis Almelo Meubelverhuur Stijlvoorthuis Afbeelding Stijlvoorthuistekoopimage1 Stijlvoorthuiskinderkamermuurschilderingdetail Stijlvoorthuis Meubelverhuur En Interieuradvies Afbeelding 3d Visualisatie Voor En Na Nijverdal Meubelverhuur Voorsterallee Zutphen Website Verkoopstyling Home Is Where Happy Memories Grow

Zoeken

 

STIJLvoorTHUIS. OOK voor in de trein!

5 maart 2015

Wil je een treinstel een huiselijke uitstraling geven? was de vraag van Prima Donna (de Communicatieregiseurs) die voor Arriva een klantpanel dag in de trein organiseerde. Arriva wil van haar klanten feedback over hun dienst en nog vóórdat de eerste treinrit reed, was STIJLvoorTHUIS al druk in de weer. Leuk om de lachende gezichten te zien van de eerste passagiers.´Dat maakt het reizen wel heel gezellig! 

Klik hier om het resultaat te bekijken!

 

Vrijwillig mooi maken

28 oktober 2014
STIJLvoorTHUIS stak vandaag de handen vrijwillig uit de mouwen bij het realiseren van een metarmorfose voor de woonkamer, speelkamer en slaapkamer van de Crisisopvang in Deventer.
Voor het 100 jarige bestaan van Stichting Eigenbouw werkten alle medewerker een dag lang samen met STIJLvoorTHUIS om de metamorfose tot stand te brengen.
 Nu kunnen de clienten van Iriszorg in stijl worden opgevangen.
 
 
16 januari 2012
"Wat een ruime woonkamer". "Je hoort hier binnen niets van het verkeer en van treinen, dat had ik niet verwacht". "Wat een mooie vloer ligt in dit appartement". "Goed dat jullie dit doen, nu heb ik dit appartement ook een keer gezien". Jullie zouden dit eigenlijk altijd moeten doen". Een greep uit de vele enthousiaste reacties die Eigen Bouw ontving tijdens het open huis afgelopen zaterdag.  Momenteel hebben we enkele huurappartementen beschikbaar in complex De Kogge aan het Koggeschip in Colmschate. Om belangstellenden een indruk te geven van de mogelijkheden van deze royale appartementen hebben wij één appartement ingericht als modelwoning. Tijdens het open huis afgelopen zaterdag konden alle belangstellenden een kijkje komen nemen. En dat deed men. "Er was overweldigend veel belangstelling. Het zijn ook hele mooie appartementen. En doordat er een modelwoning was kon men een goed beeld krijgen", aldus woonconsulent Judith Visschers van Eigen Bouw. Zij kijkt terug op een geslaagd open huis.

 

 Meubelverhuur van STIJLvoorTHUIS inspireert

Uw woning te koop rond Kerst?

Antwoord op een veelgestelde vraag van dit moment: hoe versier ik mijn te koop staande huis met Kerst?
Gezellig al die kerstdecoraties: kaarsjes, kerstboom, lampjes, mooie kerstballen, eh wacht……..even terug naar die boom.
Bij het gemiddelde gezin is het zo dat er eerst wat geschoven moet worden met het meubilair, voor de boom zijn plaats in de kamer kan innemen.
Een beetje dennenboom heeft toch ...bijna wel een vierkante meter aan ruimte nodig om met zijn wonderschone takken te kunnen ‘pronken’. Dat is heel wat ruimte die je opvult. Zoals je al hebt kunnen lezen willen kopers RUIMTE. Wegdenken van spullen (ook de kerstboom) vinden bijna alle kijkers erg moeilijk! Wellicht is het dus dit jaar een idee om letterlijk en figuurlijk wat minder ´uit te pakken´ met Kerst. Wat je bijvoorbeeld goed kunt doen is een guirlande (met kerstverlichting) ophangen bij de schouw of over een kast leggen. Ook met een mooie krans voor op tafel met gezellig brandende theelichtjes middenin kun je een heel leuk tafelstuk (laten) maken. Een etagère met mooie kerstballen en her en der een takje grijsgroen doet het ook erg leuk als surrogaat boom.
Mocht je nu toch graag een boom willen plaatsen, zorg er dan voor dat je voor ´neutrale´ versiering zorgt. Geen knipperende en-of gekleurde verlichting met muziek, kies qua ballen voor room wit met zilver of goud met rood als dat bij jouw inrichting past.
Komt de makelaar of woningfotograaf nog langs om foto´s maken, wacht dan nog even met het plaatsen van al je versieringen, of spreek af dat hij in het nieuwe jaar nog een keer terug komt voor nieuwe foto´s. Je wilt immers niet dat jouw woning in maart nog met Kerstversiering en al gepresenteerd staat op Funda.

STIJLvoorTHUIS wenst alle lezers een fantastisch nieuwjaar mét een VERKOCHT huis!

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Workshop Verkoopstyling!

Wil je in een dagdeel leren wat je kunt doen om jouw woning verkoopklaar te styling? Geef je dan op voor een workshop Verkoopstyling.

Zoals je misschien al op deze website hebt gelezen is het heel moeilijk om objectief naar jouw eigen woninginrichting te kijken. Dat is het voordeel van deelnemen

aan deze workshop: de andere deelnemers kunnen dat wel! Aan de hand van de door jouw meegenomen foto's bespreken we samen de verbeterpunten.

Aan het einde van de workshop weet je precies wat je doen staat in jouw woning en zul je met een hoofd (en checklist) vol tips en trucs naar huis terugkeren! 

De workshop is ook erg leuk om samen met je partner te doen.  De tweede persoon uit hetzelfde huishouden krijgt 50% korting!

Bij deze workshop is de groep niet te groot, zodat er genoeg tijd is om op jouw/jullie woning in te zoomen!

 

De workshop duurt 3,5 uur (bv van 9 tot 12:30 uur) maar kan ook rondom een lunch worden georganiseerd (niet bij prijs inbegrepen).

De kosten zijn € 95,- per persoon.

Wilt u een maatwerk workshop? Vraag naar de mogelijkheden.

  

 

 

 

pdf-icon STIJLvoorTHUIS Verkoopstyling & Interieuradvies in het Voorster Nieuws 8 juni 201STIJLvoorTHUIS Verkoopstyling en Interieuradviuies in het Voorster Nieuws