Verkoopstyling Zitkamer Modelwoning Slaapkamer 7.slideshomepng Stijlvoorthuistekoopimage1 3d Visualisatie Voor En Na Nijverdal Meubelverhuur Stijlvoorthuis Overijssel Stijlvoorthuiskinderkamermuurschilderingdetail Sfeerbeeld Stijlvoorthuisgeinteresseerdekijker Verkoopstyling Stijlvoorthuis Almelo Meubelverhuur Voorsterallee Zutphen Website Sl Verkoopstylingweb Rembrandtkade 187 Deventer Voor Website Stijlvoorthuismeubelverhuureetkamerwebs Verkoopstyling Meubelverhuurmasterbedroom Weg Naar Laren 95 Voor Website Home Is Where Happy Memories Grow Stijlvoorthuis Meubelverhuur En Interieuradvies Afbeelding Meubelverhuur Stijlvoorthuis Afbeelding

Zoeken

Interieuradvies voor als u het even niet meer weet!

Herkent u zich in één van de onderstaande uitspraken?

“Ik wil graag een sfeervolle inrichting, maar heb geen idee wat ik moet doen of kopen om dat te bereiken”
“Ik ben best tevreden met mijn inrichting, maar mis 'iets' om het samenhang te geven"
“Mijn partner en ik komen er samen niet uit…hoe verenig je nu twee uiteenlopende smaken?”
"Ik wil graag nieuwe accessoires maar heb geen tijd om te shoppen/weet niet wat ik moet kopen"
"Wij zijn benieuwd hoe een openhaard zou staan in onze woonkamer"

"Mijn bedrijfsruimte straalt niet uit waar we voor staan"

"Mijn kantoor heeft wel wat planten, maar geen sfeervolle bloemstukken"

 

Of het nu gaat om een heel huis, een woonkamer, keuken, badkamer, kinderslaapkamer of een

bedrijfsruimte, u hoeft niet langer meer met de handen in het haar te zitten.

STIJLvoorTHUIS komt u helpen. Er zijn verschillende manieren om advies in te winnen:

 

♦ Online interieuradvies € 175,-

U stuurt een aantal foto's van één woonruimte en vertelt wat uw woonprobleem/wens is. Daarna spreken we een belmoment af, waarbij we alle foto's bij langs gaan en ik u de tips kan geven. Vaak stuur ik daarna nog een mail met de nodige productsuggesties of website adressen die ik tijdens het gesprek genoemd heb, zodat u hier zelf mee verder kunt.

 

 'Aanpak advies' vanaf € 245,-*
Na een korte telefonische intake maken we een afspraak wanneer ik bij u langs kom.  Als u van mij wilt weten wat de beste opstelling is met uw huidige meubilair, gaan we indien mogelijk meteen schuiven. Dit heeft direct effect en u ervaart ook meteen wat het met de ruimte doet. Maar u kunt natuurlijk ook advies inwinnen over nieuw aan te schaffen meubelen, de te kiezen raambekleding, verlichtingsvraagstukken, kleur op de muur of hoe u meer eenheid of sfeer aanbrengt. Ik ben 2,5 uur bij u en naderhand stuur ik, indien van toepassing, productsuggesties die aan bod kwamen. Mocht u meer vragen hebben dan behandeld kunnen worden, dan betaalt u voor de tijd daarna € 85 per uur (of een deel ervan). Veel van mijn klanten maken later nog een afspraak van een uurtje, als ze alle stalen van de meubels/ gordijnen/vloerkleed hebben verzameld, om de laatste knopen te hakken en de definitieve muurkleuren te bepalen. Dit werkt erg prettig en efficiënt.

  

 'Doelgericht advies' € 895,-* 
Vaak hoor ik tijdens een eerste gesprek dat mensen door de bomen het bos niet meer zien. Ze willen verschillende nieuwe dingen en als ze zelf op pad gaan, zien ze wel eens een meubelstuk wat ze aanspreekt, maar zijn dan bang dat het niet past bij de dingen die ze er nog bij willen zoeken. Zodoende worden veel keuzes uitgesteld waardoor uiteindelijk alles bij het oude blijft. En één ding is wel duidelijk: dat zijn ze zat. Herkent u dit? Indien u advies wilt over de keuze en indeling van nieuw aan te schaffen meubels en/of accessoires in 1 ruimte, maak ik, na het eerste gesprek waarin ik u allemaal informatie ontfutsel, aan de hand van een inrichtingsplattegrond een stijlrapport (met sfeerimpressies, productvoorstellen en een winkellijst) en vertel ik u welke keuzes ik heb gemaakt en waarom. U heeft nu een totaalplaatje en kunt aan de hand daarvan gericht op zoek naar de juiste meubels, dat scheelt tijd en doelloos rondlopen in woonwinkels. U kunt nu ook rustig één van de dingen aanschaffen en daarna weer rustig doorsparen voor de volgende uitgave, want u weet dat alles uiteindelijk bij elkaar past. Wilt u dat ik aan de hand van het voorstel met u mee ga naar de winkels? Dat kan uiteraard, deze kosten worden achteraf op uurbasis afgerekend.

 

♦ 'Compleet interieur advies' € 1295,-*
U wilt graag een flinke metamorfose: bijna alles vernieuwen in 1 ruimte (bv. de woon/eetkamer) incl. vloerafwerking, gordijnen, muren en meubilair en verlichtingsplan? Dan kom ik bij u thuis om uw woonwens te bespreken. Ik vraag u de oren van het hoofd en we plannen meteen een nieuwe afspraak, om het door mij gemaaktedigitale inrichtingsadvies aan u toe te lichten. Als u het pakket 'doelgericht advies' neemt en daarbij een lichtplan, 3D visualsen stalen bij optelt, weet u precies wat u van mij kunt verwachten. Aan de hand van een plattegrond en product- en materiaalvoorstel, laat ik zien voor welke meubels, behangetje, kleur verf, verlichting etc ik heb gekozen. Ook krijgt u een shoppinglijst met adressen waar u de items kunt kopen. U kunt nu recht op uw doel af.

 

♦ 3D visualisatie 

U haalt niet maar zo een muurtje weg om te zien 'hoe het staat'.........een 3D visualisatie geeft u die mogelijkheid wél! Zo kan het ook helpen bij de beslissing wat een goede plek is voor een te bouwen open haard. Ga naar '3D visualisatie' en lees wat mogelijk is.

 

♦ STIJLvoorTHUIS zakelijk

Bent u ontevreden over de look en feel binnen uw kantoor, mist u uitstraling, sfeer en gezelligheid? Een kantoor hoeft al lang niet meer saai te zijn en alleen maar uit bureaus en kasten te bestaan. Onderschat niet wat een gezellige werkplek doet! U hoeft echt niet bang te zijn dat uw medewerkers daardoor te veel 'gezellig' gaan kletsen. De nodige onderzoeken hebben allang uitgewezen dat mensen productiever zijn in een omgeving waar ze zich fijn voelen. En dat op een werkplek met planten het ziekteverzuim lager is. Dat is nog eens een win-win situatie! Als u zich bedenkt dat u op de werkplek vaker aanwezig bent dan thuis, dan vraagt u zich toch ook af waarom het niet sfeervoller is? Soms zijn een paar mooie (zijden-) bloemstukken, planten of kunst een goede toevoeging, soms is er meer nodig.  Vraag naar de mogelijkheden, het is tijd voor STJILvoorTHUIS.

 

♦ Model of vakantiewoning inrichten

U wilt een woning (model-, vakantie-, expat of woning voor verhuur) inrichten maar heeft geen zin of tijd om dit zelf te moeten doen? Laat ons de klus klaren. U geeft aan wat uw budget is en ik zorg voor stoffering en meubilair! Zo heeft u tijd over voor andere dingen!

 

*Ecxl. 35 ct/km en eventuele parkeerkosten.