Home Is Where Happy Memories Grow Stijlvoorthuismeubelverhuureetkamerwebs Stijlvoorthuis Meubelverhuur En Interieuradvies Afbeelding Meubelverhuur Voorsterallee Zutphen Website Stijlvoorthuistekoopimage1 Modelwoning Slaapkamer 7.slideshomepng Stijlvoorthuisgeinteresseerdekijker Verkoopstyling Verkoopstyling Stijlvoorthuis Almelo Meubelverhuur Stijlvoorthuis Overijssel Sfeerbeeld Verkoopstyling Zitkamer Sl Verkoopstylingweb 3d Visualisatie Voor En Na Nijverdal Rembrandtkade 187 Deventer Voor Website Stijlvoorthuiskinderkamermuurschilderingdetail Meubelverhuurmasterbedroom Weg Naar Laren 95 Voor Website Meubelverhuur Stijlvoorthuis Afbeelding

Zoeken

 
Lees hier reacties van klanten die u voorgingen:
 
Stijl voor thuis geeft je vertrouwen
Stijl voor thuis geeft je vanaf het eerste contactmoment vertrouwen. Enthousiasme van Jojanneke geeft je het gevoel dat zij werkelijk iets moois van je huis wil maken. Zij "ontzorgt" in deze onmiddellijk. Het resultaat na de styling was boven verwachting. Het voorheen leegstaande en wat smoezelige huis was omgetoverd tot een warme uitnodigende woning. Verkoop volgde snel. Kortom een aanrader. 
Ingrid, Putten september 2017  
 
De juiste vrouw voor de klus

Oeps, op hele korte termijn werd ineens de huur opgezegd en moesten we plotseling een heel leeg en ongezellig huis proberen te verkopen. Help, wat nu!! Na een korte zoektocht op internet kwam ik terecht op de site van STIJLvoorTHUIS. Dat was precies wat ik zocht en na een kort gesprek met Jojanneke wist ik dat zij de juiste vrouw was om te laten zien hoe je een huis moet stylen zodat je ook echt kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Jojanneke is langsgekomen, heeft door het huis gelopen en binnen 2 weken had ze het huis werkelijk super ingericht. Het huis heeft er nog nooit zo sfeervol uitgezien. Jojanneke maakt zelf mooie foto’s en toen die woensdag op Funda stonden, waren er vrijdag al 9 kijkafspraken en 2 enthousiaste kopers. Vrijdagavond was het huis al verkocht. Ik kon het niet geloven.
Maar het kersje op de taart voor Jojanneke: de koopster was zo enthousiast over de inrichting dat ze vroeg of er een paar dingen mochten blijven staan omdat die zo goed bij het huis passen. 
Jojanneke, super bedankt voor alles wat je hebt gedaan om van dit lege huis een warm thuis te maken. 
Marianne Perlot, mei 2017

Jojanneke heeft met haar enthousiasme en ideeën ervoor gezorgd dat wij een nog fijner huis hebben !

“Voor moederdag had ik een leuk cadeau bedacht: een interieuradvies ! Toen ik ging googlen, kwam ik al vrij snel op de foto en site van Jojanneke terecht; zij leek me een enthousiaste dame.
Toen ze bij ons kwam, werden onze verwachtingen ook meer dan waar gemaakt. Jojanneke is erg energiek en gaat voortvarend aan de slag. 
Wij wilden al langere tijd ons huis wat leuker en mooier maken met behoud van onze meubels. Dat kan ook prima; Jojanneke heeft veel ideeën en geeft veel tips. Met een aantal accessoires kun je al een andere sfeer creëren.
Jojanneke heeft met haar enthousiasme en tips ons de boost gegeven om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Anderhalve week na haar bezoek zijn we al goed op weg naar een nog fijner huis.
Bedankt Jojanneke !!”
Linda van Dam, Mei 2017

 

" Verliefd op verkoopklare woning" 

In april stond ineens mijn droomhuisje op een droomplekje te koop, binnen 2 dagen moest ik beslissen, want er waren veel meer gegadigden, het was flink gas geven en schakelen naar de hoogste versnelling wilde ik mijn droom kunnen realiseren. Doordat de huidige woningmarkt weer aan het aantrekken was, rente extreem laag, durfde ik als alleenstaande ouder toch de gok te nemen volgens een ieder zou ik mijn huidige woning vast wel snel verkopen. Het lukte mij om de financiering rond te krijgen, en binnen 4 dagen was het rond, mijn droomhuisje was van mij. Euforie bovenal. Nu alleen nog even snel mijn huis verkopen, opruimen, schoonmaken woning is in prima staat van onderhoud, eigenlijk onderhoudsvrij...dus snel foto's en op funda. Voor een scherpe prijs weg gezet, dus laat de kopers maar komen. En toen werd het stil...ik hield funda goed in de gaten, keek naar andere woningen en foto's en na een aantal weken van veel foto's bekijken, werd mij steeds duidelijker dat er iets niet goed ging, het bleef te stil, er had wat moeten gebeuren. Reacties op mijn woning bleven uit. Daar er mij alles aan gelegen was om de woning snel te verkopen, kort overleg gehad met de makelaar, benoemd dat ik andere foto's wilde en een styliste wilde inschakelen. Hij benoemde dat hij al eens een goede ervaring met Jojanneke van Stijl voor thuis had gehad, en verwees mij naar haar website. Contact was snel gelegd, had via mail al uitgelegd wat er volgens mij niet goed ging. Jojanneke reageerde direct, had op funda mijn woning al bekeken en kon telefonisch al vast tips geven waar ik direct mee aan de slag kon. De afspraak voor het restylen was snel gemaakt, en gedurende een 6 uur durende styling met een combinatie van mijn huidige spullen, en spullen die ik mocht huren was mijn huis een complete metamorfose ondergaan. Op een hele prettige wijze legde Jojanneke mij uit wat er allemaal moest veranderen, en verliep het allemaal ongelooflijk goed. De nieuwe foto' s konden worden gemaakt. Uitgeput maar heel erg voldaan zat ik 's avonds op de bank, kreeg tranen in mijn ogen, want eigenlijk had ik toch ook wel een heel mooi huis met een prachtige kamer, die nu pas tot zijn recht kwam. Voor de restyling was het huis al even van funda gehaald, en nog voordat de woning weer terug op funda kwam had de makelaar al een bezichtiging...zij kwamen in een opgemaakt bedje. De volgende dag kwam er al een bod, binnen 2 dagen het bod gekregen waarvoor ik de woning wilde verkopen. Toen de woning terug op funda kwam, kwamen er direct veel reacties. Het gaf mij inmiddels voldoende zelfvertrouwen om het bod wat ik in gedachten had te willen vasthouden, en niet onder deze prijs te gaan zitten. Bedankt Jojanneke, heel blij dat je zo snel mee hebt willen en kunnen denken, veel van je geleerd, wat ik ook zeker straks in mijn droomhuisje ga toe passen.
Jacqueline uit Ommen, juli 2016

 

 

Metamorfose door goed gedetailleerde adviezen!

De verkoop van ons huis wilden we meteen goed aanpakken, maar hoe pak je dat aan?
Via internet op zoek gegaan naar verkoop tips en zo uitgekomen bij de website van Stijlvoorthuis, waar al een boel bruikbare tips op te lezen was. Te zien was dat naast de tips ook verkoopstyling werd aangeboden. Omdat er nog veel werk te verzetten was en omdat een goede eerste indruk belangrijk is en het ons maar niet lukt om sfeer aan te brengen leek de verkoopstyling ons wel wat. Binnen 3 weken zou de fotograaf al langskomen voor de foto’s t.b.v. de makelaar. Op mijn mail werd al snel telefonisch gereageerd. In een prettig gesprek werden meteen al 2 afspraken gemaakt, 1 voor het styling advies en voor de zekerheid 1 afspraak voor het stylen zelf op de dag dat de fotograaf komt, die we eventueel ook nog af konden zeggen.
Tijdens de 1e afspraak werd er geen tijd verloren. Jojanneke ging meteen tot actie over. Met een kladblok en pen alle ruimtes van het huis door en aantekeningen gemaakt van alle suggesties die Jojanneke aangaf. Ook werd er direct in de woonkamer en keuken al geschoven met meubels om zo een betere indeling te krijgen. De tips waren zeer bruikbaar en gedetailleerd. Na ongeveer 3 uur door het hele huis gegaan te zijn nam Jojanneke weer afscheid. Ik heb toen besloten om de 2e afspraak door te laten gaan.
Het huis ademde na een aantal weekenden druk bezig geweest te zijn met opruimen en uitvoeren van de tips nu rust, ruimte en sfeer uit.
Een paar uur voordat de fotograaf kwam, was Jojanneke alweer netjes op tijd om de laatste puntjes op de i te zetten. Omdat we zelf alle tips goed hadden uitgevoerd bleven de werkzaamheden vooral nog beperkt tot strak opmaken van de bedden en het mooi vouwen van de handdoeken in de badkamer en het wijzen op een paar kleine puntjes.
Foto’s die de fotograaf heeft gemaakt zijn erg mooi geworden en het huis komt door de tips van Jojanneke veel beter over op de foto’s. We hopen dat de toekomstige kijkers net zo enthousiast zullen zijn. Pluspunten: Jojanneke is enthousiast en denkt mee! let op veel details die zelf niet meer opvallen.
-Patrick, 20 januari 2015 Apeldoorn-

 

3D advies: Snel antwoord op de email en uitstekend advies.
We hebben een volledig lege woning al enige tijd in de verkoop staan. Via Internet kwam ik op het spoor van StijlvoorThuis. Ik heb contact gezocht en kreeg snel antwoord. Ook het advies voor het verbeteren van de verkoop was prima. Uiteindelijk hebben we een 3D impressie laten maken van de nu lege woonkamer. Het ziet er geweldig uit. Hopelijk komt het de verkoop ten goede, maar aan Jojanneke zal het niet liggen als het huis niet snel wordt verkocht.
-Lilian, 19 augustus 2014 Hellevoetsluis-

 

Huis supersnel verkocht

Het huis van mijn moeder stond na haar overlijden al anderhalf jaar te koop.
Het was inmiddels grotendeels leeg, waardoor het er wat rommelig uit zag. Gaten in de muren
waar schilderijen hadden gehangen, tapijt dat er wat verlopen uitzag en her en der overgebleven
meubels. De afgelopen tijd waren er geregeld kijkers maar dit leidde niet tot een serieus bod.
Hoewel we het huis ruim onder de aanbevolen vraagprijs te koop hadden gezet wist onze makelaar
niet met een andere strategie te komen dan de prijs verder te verlagen.
Na het inschakelen van Jojanneke onderging het huis in twee weken een complete metamorfose.
Door haar deskundige advies en grote inspanning was het op tijd klaar voor de openhuizendag
van de NVM. Jojanneke was vaak tot 's avonds laat in het huis bezig en hield ons steeds op de
hoogte van de vorderingen. Nadat we vrijwel alle resterende meubels hadden weggehaald heeft
ze het huis waar nodig laten schilderen en opnieuw ingericht. De kosten van de verkoopstyling
hebben we bij ons streefverkoopbedrag opgeteld. Met de door Jojanneke gemaakte nieuwe
foto's op Funda waren er op de openhuizendag meer kijkers dan in de afgelopen anderhalf jaar.
Vijf dagen later was het huis verkocht.
-Frits Fokker, oktober 2013 Nijverdal-
 
 

Geweldige restyling met liefde op het 1ste gezicht effect!

Bij de koop van onze woning (1959) zijn wij er achter gekomen dat Jojanneke de styling van ons huis
heeft verzorgd met als doel de verkoopbaarheid van deze woning te verbeteren. Het huis is vanaf
oplevering in handen geweest van één stel. Na het overlijden van deze bewoners heeft de woning
een hele lange tijd (2,5 jaar) in een verouderde staat te koop gestaan waarna Jojanneke de woning
grondig onder handen heeft genomen en zeker niet zonder resultaat!! Hiermee willen wij haar dan
ook complimenteren aangezien deze manier van styling/inrichting ons een 'liefde op het 1ste gezicht-
ervaring' heeft bezorgd met deze woning. En uiteindelijk heeft dit ertoe geleid dat wij sinds deze maand
trotse eigenaars zijn van deze woning!
-Brian, oktober 2013 Deventer-

 

We hebben er plezier in!

Al lange tijd vond ik het niet gezellig genoeg in onze woonkamer, maar ik wist niet goed wat ik
daaraan moest doen. Ik dacht dat het vooral aan de kleur op de muur lag, dus
wilde daar graag advies over.
Het was een leuke ochtend waarin ik heel veel tips heb gehad. Jojanneke heeft
veel ervaring en is heel enthousiast. Haar advies sluit goed aan bij onze
wensen en bij de meubels die we al hebben.
Het bleek dat er nog veel te verbeteren viel. Het weekend daarna zijn we direct
aan de slag gegaan met opruimen en het verven van de muren. Dat maakte meteen
al een enorm verschil! We hebben er inmiddels plezier in gekregen en zijn nog
steeds bezig om telkens iets te doen.
Kortom: ik vond het een leuke ervaring en zou StijlvoorThuis een volgende keer
weer vragen.
- Fam. Brouwer uit Ruurlo,

 

Verkoop styling

De professionele website op internet trok onze aandacht, aan de telefoon klonk het direct
vertrouwd. Bij het inrichten van het leegstaande huis wat te koop stond heeft
Jojanneke binnen drie dagen een metamorfose tot stand gebracht. Een geweldig
totaal pakket en nog een paar handige tips, daarna heeft ze prachtige foto's
gemaakt en aan de makelaar verzonden. Wij waren meer dan te vreden. Wij hebben
zojuist ook een recreatie woning in Havelte door haar laten stijlen, dat was
helemaal een leuke ervaring, aan de hand van de tekening en foto's heeft ze
meubels gekocht, wij hebben een bus gehuurd en gezamenlijk zijn we naar Havelte
gereden en heeft ze binnen een halve dag alles prachtig ingericht. Alleen maar
lof en zeer betaalbaar, soms helpen haar ouders mee, een prettige sfeer met een
bijzonder eindresultaat.
-Leo, Arnhem, 1 maart 2013-

 

Buren onder de indruk

Het is alweer ruim 2,5 jaar geleden dat Jojanneke van StijlvoorThuis mijn
appartement mocht inrichten. Ik heb sinds die tijd nog niets veranderd omdat alles
gewoon goed voelt.
Vandaag had ik een aantal buren op bezoek die allemaal een zelfde appartement
hebben. De complimenten waren niet van de lucht: gezellig, sfeervol, erg ruim.
Terwijl mijn appartement toch echt niet groter is dan de rest!
Dank je wel Jojanneke voor je enthousiaste werk en meedenken. Mijn nieuwe huis
voelde al snel als' thuis!'
AV uit Twello 14 februari 2013

 

Woning Terborg

Wij zijn een woningcorporatie in de Achterhoek en hebben via Google gezocht naar een bedrijf
dat ons kon helpen bij het inrichten van een modelwoning. Zo kwamen we bij
StijlvoorThuis.
StijlvoorThuis heeft een website die ons erg aansprak en aan onze “smaak”
voldeed. Wij hebben Jojanneke Voorthuis gebeld en er was direct een leuk contact. Ze is
enthousiast, heeft kennis van zaken en denkt mee zonder opdringerig te zijn.
Kortom voor ons degene die in ons plaatje paste.
In juli 2012 hadden we het eerste contact in de in te richten woning. Tijdens
de open dag op zaterdag 29 september stond de woning er perfect bij. Dit hele
traject viel midden in de vakantieperiode maar is ondanks dat heel snel
gerealiseerd. Met als resultaat dat de woning binnen 2 maanden werd verhuurd.
Wat wij bijzonder vinden is dat haar hele familie meewerkt en meedenkt.
Opvallend is ook dat ze veel van de door haar gebruikte items zelf maakt en er
een eigen touch aan geeft. De materialen zijn van goede kwaliteit en op elkaar
afgestemd. Kortom een bedrijf dat wij zeker aanbevelen!
Woningcorporatie Wonion Ulft, Nardy en Anne-Marie 18 december 2012

 

Interieuradvies

Na een jaar in ons nieuwe huis gewoond te hebben hing er beneden nog steeds
niets voor de ramen. Aangezien we daar zelf niet uitkwamen contact opgenomen
met Jojanneke voor een afspraak. Wat ik erg prettig vond is dat er op korte termijn
een afspraak gemaakt kon worden. Tijdens de eerste afspraak werd al snel duidelijk dat er
meer nodig was dan enkel een gordijn advies en hebben we de gehele beneden
verdieping tot project gemaakt. Het resultaat is een stijlboekje met voor elke
"hoek" een duidelijk advies afgestemd op de voorkeuren die ik heb
aangegeven. Wat ik zeer positief vind is dat Jojanneke niet met 1 oplossing
komt, maar voor elk item meerdere mogelijkheden geeft in verschillende
prijsklassen. Ook verteld ze waar je het kunt kopen of welke websites de moeite
van het bekijken waard zijn. Ook in de weken die volgen op de laatste afspraak
ontvang ik nog met regelmaat mailtjes met tips van Jojanneke. Kortom, ik heb
zeer enthousiast over haar advies en over haar manier van werken. Jojanneke is
zelf erg enthousiast en weet je daarin mee te nemen zonder daarbij overigens de
smaak en voorkeur van de klant uit het oog te verliezen.
Marieke Boltje Twello, 18 oktober 2012

 

Verleidelijke foto's door mini verkoopstijling

Afgelopen december maakte Jojanneke foto's van mijn woning, ze zijn prachtig geworden.

Niet te klein, niet te groot, perfect om (zoals ze op de website zegt) mensen te verleiden om

mijn huis te komen bezichtigen. We spraken van te voren af, dat ze extra tijd zou nemen om

met de spullen die ik heb, te verkoopstijlen. In mum van tijd zag mijn woning er véél beter uit

(en dat voor totaal 275 euro!) Bijzonder om te zien dat kleine aanpasingen een groots effect

hebben. Afgelopen bezichtiging maakte de potentiële koper veel positieve opmerkingen over mijn

huis, die ik bij bezichtingen voor de afspraak met Jojanneke nóóit heb gehoord.

-Joost Schuurman- Zwolle 14 December 2012

 

Verkoopstylingadvies

Onze makelaar adviseerde een verkoopstylist in de arm te nemen bij de verkoop van ons huis.

De website van STIJLvoorTHUIS gaf ons vertrouwen in een goed advies. We hadden alle

doe-het-zelf tips op deze website al wel gelezen, maar het is een ware eyeopener om met 

Jojanneke van STIJLvoorTHUIS door ons huis te lopen. We dachten eerst dat het wel mee zou

vallen maar er kwam een flinke lijst met 'things-to-do' uit. Ter plekke verzette ze samen met ons

het nodige meubilair en dat gaf meteen een 'luchtig' gevoel. Wat wij als prettig hebben ervaren,

 is dat het hoe en waarom van een uit te voeren actie toelicht wordt waardoor je de noodzaak

snapt en het minder 'vervelend' voelt om te moeten doen. Want om eerlijk te zijn voelde het toch 

vreemd, dat je in het huis waar je weg gaat, nog zoveel gaat doen. Maar door de uitleg en haar

enthousiasme krijg je zin om de punten op te pakken (dat punt had ik her en der al eerder gelezen

en ook daarom nodigden wij haar uit, we zagen er namelijk flink tegen op). Voor een ieder die twijfels

 mocht hebben, laat ze los en verkoop je huis! Jojanneke zeer bedankt!

-H. Kramer-  Apeldoorn 3 December 2012

 

Vol vertrouwen aan de slag

Al een tijdje was ik op zoek naar goede ideeën om onze woonkamer op te knappen. Er moesten
een nieuwe eethoek, wandmeubel en tv-meubel aangeschaft worden. Wij hebben een Merbau
houten vloer en ik vond het erg lastig om hierbij een goede kleur meubels te kiezen. Donkere
meubels passen wel goed bij deze vloer, maar dat wilde ik nu net niet. Na allerlei goedbedoelde,
tegenstrijdige adviezen gekregen te hebben, besloot ik een professional in te schakelen. Na wat
googelen kwam ik terecht op de site van Jojanneke en dat was een schot in de roos! Een afspraak
was snel gemaakt en met groot enthousiasme stond ze een paar dagen later op de stoep. Ze heeft in
één middag veel goede ideeën aangedragen en ik was onder de indruk van haar professionaliteit. Haar
kijk op het 'lijnenspel' in huis vond ik boeiend. Ook de dagen erna kreeg ik nog regelmatig mailtjes met
tips en voorbeeldfoto's. Inmiddels zijn de nieuwe (lichte) meubels aangeschaft en zijn we vol goede moed
begonnen aan het opknappen van de woonkamer. We hebben er zin in en Jojanneke..........bedankt!
-H. Krabbenborg juli 2012-
 

Succesvolle verkoop met Meubelverhuur!!

In maart kwam mijn woning uit de verhuur. Via internet wilde ik meubelen huren om de woning

niet leeg in de verkoop te zetten. Via surfen op het internet kwam ik terecht bij Jojanneke van

STIJLvoorTHUIS. Wij hebben een afspraak gemaakt en zij is langsgekomen om de woning te

bekijken. Na praktische tips, ben ik aan de slag gegaan met het schoonmaken en aanpassen

van de verbeterpunten die Jojanneke mij gegeven heeft. Binnen twee weken was de woning

opgeleverd en kwamen de meubels. Het is echt heel erg mooi geworden. Vrienden en bekenden

die het huis goed kenden waren aangenaam verrast over de manier van presenteren van de
woning, Jojanneke weet het beste en mooiste te accentueren in een woning. Dat blijkt ook

zeker uit de succesvolle verkoop, want binnen 4 WEKEN was de woning verkocht! Ik kan niet

anders zeggen dan: bedankt, alles is naar volle tevredenheid uitgevoerd.

-Miranda, juni 2012-

 

Kussenverkoop en advies via Marktplaats

Op zoek naar leuke kussentjes voor op onze nieuwe hoekbank kwam ik op Marktplaats terecht en zag
ik een advertentie van STIJLvoorTHUIS. 'Gratis kussenadvies :)' stond er en ik dacht: 'Ik ben benieuwd!'
Ik stuurde een foto en nog dezelfde avond kreeg ik een mail met kussenadvies en daarnaast ook veel
andere tips voor mijn woonkamer. Wat leuk dat je zoveel informatie uit een foto weet te halen Jojanneke!
Ondertussen heb ik uit de geadviseerde kussens een paar hele leuke besteld en heb ook met de andere tips
mijn voordeel gedaan! Bedankt!
-Jose uit Lemmer-

Licht en rustig
In november 2011 ben ik verhuisd naar een kleinere woning. Voor de verhuizing had ik al wat nieuwe meubels gekocht,
wat niet zo'n succes bleek in combinatie met de meubels die ik al had. Mede door de stress van de verhuizing en de
miskopen zat ik met de handen in het haar. Bij toeval kwam ik via Marktplaats bij de site van Jojanneke terecht.
Ze gaf me goede tips, waar ik zelf nooit opgekomen was. Zoals het verven van tafeltjes en een spiegel, leuke kussens,
planten in mooie potten, kleuradvies voor een tapijt en nog veel meer. En door te schuiven met de meubels is het nu
een geheel geworden: licht en rustig, precies zoals ik het graag wilde.
Jojanneke, geweldig bedankt!
-A.W.-
 
  Betaalbare oplossingen

“Ik had Jojanneke om advies gevraagd voor raambekleding en een kleur op de muur, maar kreeg

daarnaast nog heel veel goede en leuke tips voor de rest van mijn interieur. Met een aantal daarvan

 ben ik meteen aan de slag gegaan (geweldig resultaat), een aantal anderen volgt zeer binnenkort.

Wat ik bijzonder fijn vond was dat Jojanneke goed en enthousiast kan uitleggen was ze bedoelt,

voorbeelden laat zien en ook de volgende dag nog foto’s van ideeën en verkoopadressen mailde.

En, ook heel belangrijk, dat ze met zeer betaalbare oplossingen komt. Alternatieven die ook bij een

Ikea of Leen Bakker te koop zijn. Dus ook met een beperkt budget kan jouw huis er leuk uitzien.

Het is een enorm verschil geworden nu alles klaar is. Ik ben heel erg blij met de tips die je mij hebt

gegeven Jojanneke en het heeft niet eens zo heel erg veel gekost!

Nogmaals dank en wellicht tot ziens".

-J. Lagewaard-

 

Woningfotografie

Dinsdag 13 december is ons huis in de verkoop gegaan via Funda met jouw foto’s.
We zijn zeer tevreden over het resultaat.  Jouw tips hebben we zes dagen later in praktijk kunnen brengen

t.b.v. de eerste kijkers.  En het jaar is voor ons erg goed geëindigd (en begonnen), we hebben ons huis verkocht!!!

’t Heeft amper 10 dagen op Funda gestaan. Goed hé. Nogmaals dank voor de mooie foto’s en we zullen zeker reclame

voor je maken.  Nogmaals bedankt voor jouw deel hieraan. We wensen je fijne feestdagen en een succesvol nieuwjaar.
-Groet van Roel en Brenda van Dam -  December 2011

 

Handig Stijlrapport

We zijn erg positief over Jojanneke!

Ze geeft duidelijke adviezen en ook het 'STIJLrapport' is erg leuk

(zo kunnen we nog eens rustig terugkijken wat ze allemaal heeft geadviseerd).

Deze zag er ook mooi en duidelijk uit. Super handig!

We komen zeker bij haar terug.

-H. en E. Riefel-

  

Aangestoken 

Dankzij Jojanneke bijzonder veel ideeën opgedaan om onze huiskamer sfeervol in te richten. Ze heeft er duidelijk veel tijd ingestoken om ons helemaal op maat te helpen met de inrichting. We hebben veel leuke, creatieve ideeën opgedaan en door haar enthousiasme worden we aangestoken om direct te beginnen.

-I. van Dijk-

 

Appeltaart met slagroom! 

Onlangs werd ik gebeld door Mevrouw ter Riele, een wat oudere dame die geen aanspraak wilde maken op de hulp van haar kinderen voor het verkoopklaar maken van haar huis. Ze stond erop mij te helpen bij het opruimen en inpakken van spullen die te veel waren en al hoewel ik normaal gesproken bij voorkeur in afwezigheid van de klant werk, voelde ik dat het voor haar ook een 'proces van loslaten' was waar ze door heen moest en dus stemde ik in met haar aanwezigheid. Na een dag samen gezwoegd te hebben, was de woning bijna onherkenbaar veranderd en liet ik een zeer tevreden klant achter. Het leuke is dat we zo gezellig hadden gekletst terwijl we jaren aan ‘herinneringen’ in dozen pakten. Ze belde met de uitnodiging een kopje thee te komen drinken, omdat we daar niet eens de tijd voor hadden genomen tijdens het verkoopklaar stylen. "En lust je appeltaart met slagroom?" zei ze, "dan vieren we meteen het eerste bod op mijn huis, zet dat maar op jouw site!"

-H. ter Riele-

 

Kleur complimenten

 De eerste verf zit op de muur en ik ben erg enthousiaist' Ik ben tevreden over je hulp en vond het erg plezierig. Ik krijg ook complimenten van bezoekers! Binnenkort mail ik je de foto's!

-C. van Delft-

 

Meteen Schuiven!

Bedankt voor de 3D plattegronden en het werk wat je ermee hebt gehad. De gewenste gashaard laat nog wel even op zich wachten, maar we hebben een hele andere kijk nu op de woonkamer. We kunnen eerst de meubels omzetten, het eerste hebben we zelfs nog hetzelfde weekend gedaan: de eethoek, en dat gééft een ruimte! Erg leuk!

Wij waren erg blij met deze verandering.

Bijzonder hoe je woonkamer er door veranderd, zeker een aanrader om dit een keer te laten doen en succes verzekerd. 

-Rudi en Marijke-

 

Leuke site

Je hebt een mooie site, ik kwam er bij toeval op terecht. Leerzaam en de illustratie's zijn prachtig, mooi fotowerk.

Wanneer ik zou gaan verkopen, komen wij eerst bij jou voor een stijling. Daarna naar de makelaar en dan de fotosessie bij jou.......alleen ik hoop hier nog jaren te wonen.

-Mevr. S Groenmaker-

 

Braderie

Ik kwam via de site van Pure & Original verf bij het STIJLvoorTHUIS album terecht en vond het zo leuk dat ik meteen ben gaan kijken op de STIJLvoorTHUIS Facebook pagina.

Door de foto's krijg ik zin om zelf ook wat te gaan veranderen aan mijn woning, het gaf mij inspiratie. En je verkoopt zoveel leuke sierkussens! Ik kom binnenkort langs op de braderie (Klompenweek in Twello) waar

jullie met een kraam staan, kan ik ze meteen kopen en mee naar huis nemen!

-Karo Bramsen-

 

Ga voor foto's van verkoopstylingen en interieuradviezen naar 'portfolio' in het menu.

 Succesvolle verkoop door meubelverhuur van STIJLvoorTHUIS