Stijlvoorthuismeubelverhuureetkamerwebs Stijlvoorthuis Meubelverhuur En Interieuradvies Afbeelding Stijlvoorthuiskinderkamermuurschilderingdetail Modelwoning Slaapkamer 7.slideshomepng Stijlvoorthuisgeinteresseerdekijker Rembrandtkade 187 Deventer Voor Website Stijlvoorthuistekoopimage1 Weg Naar Laren 95 Voor Website Sl Verkoopstylingweb 3d Visualisatie Voor En Na Nijverdal Meubelverhuurmasterbedroom Home Is Where Happy Memories Grow Meubelverhuur Stijlvoorthuis Overijssel Verkoopstyling Stijlvoorthuis Almelo Sfeerbeeld Verkoopstyling Meubelverhuur Stijlvoorthuis Afbeelding Meubelverhuur Voorsterallee Zutphen Website Verkoopstyling Zitkamer

Zoeken

Wat levert een 3D visualisatie van uw woning u op?

Richt uw woning in of VERKOOP uw woning met behulp van een 3D visualisatie!
Stel; u heeft een woning met een gedateerde inrichting, een uitgesproken interieurstijl, of een erfenis heeft u een woning in de schoot geworpen waarin decennia niets is gebeurd. U bent absoluut niet van plan hier weken te gaan klussen om deze woning 'neutraal' te presenteren. Als u deze woning te koop zet, blijken er niet veel (tot geen!) geïnteresseerden voor een bezichtiging, of u krijgt juist veel bezichtigingen maar niemand komt terug om over biedingen nog maar te zwijgen! En het is zo'n leuk huis............!
Ook al zeggen de mensen in uw directe omgeving dat ze wel door de gedateerde inrichting 'heen' kunnen kijken, onderzoek heeft uitgewezen dat potentiële kopers het erg moeilijk vinden om door een gedateerde inrichting of verouderde woning 'heen' te kijken en de mogelijkheden te zien. Ontmoedigend scenario!

 

Dit hoeft echter niet!
U kijkt misschien wel eens tv programma's zoals 'Huizenjacht' van SBS6. Middels een 3D visualisatie op de computer kan men zien hoe de woning eruit ziet ná een verbouwing. "Is dit werkelijk ons huis?" is een reactie die ik vaak hoor bij het zien van het resultaat van een 3D visualisatie. Ook potentiële kopers worden enthousiast van hoe het huis er ook uit zou kunnen zien als één en ander verbouwd of anders ingericht is en zien ineens wél de mogelijkheden.

U krijgt de 3D visualisatie digitaal aangeleverd, zodat uw makelaar deze op Funda kan zetten. U kunt de foto uitprinten op dik papier (min. 300 grams) zodat u ze kunt laten zien bij een bezichtiging. Een eerste 3D 'foto' van een ruimte kost € 595,- elke volgende 3D visual van dezelfde ruimte (vanuit een ander standpunt) kost € 100-  U levert mij foto's van de huidige situatie en een plattegrond en ik ga aan de slag!
Kijk voor de meest recent opgeleverde 3D visuals ook op de STIJLvoorTHUIS Facebook pagina. Benieuwd wat wij met uw foto kunnen? Bel voor meer informatie en inspiratie met STIJLvoorTHUIS!

 

3D visualisatie voor verkoop woning

 

3D visualisatie woonkamer voor verkoop  STIJLvoorTHUIS
U verkoopt uw huis zónder dat u een verfkwast of hamer heeft vastgehouden!

  

Wat is de beste plek voor een gashaard?

Een 3D visualisatie kan u helpen bij vraagstukken als: wat is de beste plek voor een gashaard? Hoe zou een hoekbank in mijn woonkamer staan? Wat is het effect als we het wandje tussen de eetkamer en keuken verwijderen of een andere kleur op de muur aanbrengen?

Na het zien van een 3D presentatie wordt het u ineens duidelijk; niet langer twijfelen en uitstellen, maar knopen hakken! Lees meer over 'Interieuradvies'.

3D visual woonkamer met haard

 

* Excl. 35 ct/km en mogelijke parkeerkosten