Sfeerbeeld Verkoopstyling Zitkamer Home Is Where Happy Memories Grow Verkoopstyling Stijlvoorthuis Almelo Sl Verkoopstylingweb Stijlvoorthuis Meubelverhuur En Interieuradvies Afbeelding Modelwoning Slaapkamer 7.slideshomepng Rembrandtkade 187 Deventer Voor Website Verkoopstyling Stijlvoorthuistekoopimage1 Meubelverhuurmasterbedroom Meubelverhuur Stijlvoorthuis Overijssel Weg Naar Laren 95 Voor Website Stijlvoorthuismeubelverhuureetkamerwebs Meubelverhuur Stijlvoorthuis Afbeelding Meubelverhuur Voorsterallee Zutphen Website 3d Visualisatie Voor En Na Nijverdal Stijlvoorthuiskinderkamermuurschilderingdetail Stijlvoorthuisgeinteresseerdekijker

Zoeken

Staat uw huis te koop, of gaat deze binnenkort in de verkoop? Haal meer winst uit uw woning door verkoopstyling! 

Natuurlijk wilt u de woning snel verkopen! Bedenk dan dat woningzoekenden de eerste indruk van uw woning krijgen door het kijken naar de foto’s op Funda. Ondanks de huidige woningmarkt blijkt dat potentiële kopers moeilijk door (uw) persoonlijke spullen heen kunnen kijken die ze op de foto's zien. En als ze komen voor een bezichtiging zorgen een teveel aan persoonlijke spullen (zoals o.a. familie foto's) ervoor dat kijkers zich niet voor kunnen stellen dat het hún woning is. Alles leidt hen af van dat waar het werkelijk om gaat: uw huis.  Daarnaast wordt een woningfoto slechts 2 seconden bekeken, dat wát er op een foto te zien is, moet mensen dus snel nieuwsgierig maken naar de rest. Door uw woning verkoop klaar te (laten) stylen, kunt u ervoor zorgen dat die eerste indruk blijft hangen! Onlangs stond nog in de krant dat bleek dat een verkoopstyling zelfs in de huidige woningmarkt zorgt dat een gestylde woning zo'n 5000 euro meer oplevert na een verkoopstylingadvies! Makkelijk verdiend!

Stap 1: win verkoopstyling advies in bij STIJLvoorTHUIS

Stap 2: bedenk of u het advies zelf wilt uitvoeren óf wilt laten doen door STIJLvoorTHUIS

  

Twijfelt u nog omdat u denkt dat kijkers er wel 'doorheen' kijken?

Bedenk dan het volgende: 

- 1 op de 18 mensen kan NIET door uw persoonlijke inrichting heen kijken

- persoonlijke spullen maken dat kijkers het gevoel hebben dat ze 'indringen in uw privacy'

- verkoopstyling levert een hogere waardebepaling en verkoopprijs op!
- aantoonbaar meer kijkers naar uw woning op bv. Funda en meer bezichtigingen
- de eerste vraagprijsverlaging (met min. € 10.000,-!) kost u meer dan een verkoopstyling!
- hoe eerder u uw huis verkoopt, des te gunstiger dit is voor uw onderhandelingspositie!
- voorkom dubbele maandlasten (hypotheek kosten, verzekeringen, gemeentelijke belastingen,
  gas/water/electra) en niet te vergeten STRESS!
- uit onderzoek blijkt dat 70% van de verkoopklaar gestylde woningen, binnen 3 maanden zijn verkocht!

Wacht dus niet langer en verkoop uw huis SNEL & tegen de HOOGSTE VERKOOPPRIJS!


JA ik wil graag verkoopstylingadvies/ een verkoopstyling laten uitvoeren:

Wilt u verkoopstyling advies waarbij een gecertificeerd verkoopstylist van STIJLvoorTHUIS u per vertrek vertelt wat u kunt doen om uw woning zelf verkoop klaar te stylen?  Of besluit u de verkoopstyling door STIJLvoorTHUIS uit te laten voeren?

U kiest de optie die het best bij uw situatie of budget past! Ik begin met de meest gekozen optie:

 

•  Verkoopstyling advies online € 175,- (+/- 2,5 uur)

Nadat u foto's en filmpjes van de woning stuurt in de huidige situatie (kan gewoon via what's app) bespreken we al het beeldmateriaal telefonisch. U kunt ondertussen aantekeningen maken en daarna de tips tot uitvoer brengen. Ideaal als u wat verder weg woont (en geen extra km- en reistijdvergoeding wilt) maar toch graag mijn advies wilt inwinnen. Dit advies wordt ook vaak gekozen in combinatie met woningfotografie waarbij STIJLvoorTHUIS indien nodig accessoires meeneemt die nodig zijn om het geheel aan te kleden. 

•  Verkoopstyling advies bij u thuis € 225,-* (+/- 2,5 uur)

U wilt per ruimte precies horen wat u moet doen om uw huis ZELF verkoop klaar te stylen? Dat kan! In gemiddeld 2,5 uur lopen we van boven naar beneden door het huis en de tuin. Per ruimte krijgt u alle tips die u nodig heeft. U maakt zelf de aantekeningen. Soms is het sneller om daadwerkelijk meteen te schuiven met meubilair, dan op te schrijven wat u moet gaan verschuiven. Ik probeer tijdens de afspraak al zoveel mogelijk meteen te laten zien, omdat u dan ook snel het resultaat daarvan ziet. Klanten vertellen mij dat ze daardoor gemotiveerd zijn daarna nog meer punten zelf op te pakken. Opmerking hierbij: als ik foto's terug zie van woningen op funda waar ik van te voren ben geweest om advies te geven, zie ik vaak dat het heel goed lukt om een ruim, licht en neutraal interieur te creëren, maar dat het oh-zo-belangrijke-puntje 'sfeer toevoegen'moeilijk is. Het resultaat is dan lang niet zo sfeervol als zou kunnen. Onlangs belde een klant mij op, waar ik een paar weken ervoor was geweest om verkoopstijling advies te geven. Ze zei dat ze niet tevreden was over de gezelligheid in huis (licht ruim en neutraal was wel goed gelukt) en vroeg me of ik, voordat ik haar woningfoto's kwam maken, eerst nog even een uurtje wilde 'afstylen'. Natuurlijk kon dat, ik ben hier zelfs erg enthousiast over, want het komt het eindresultaat ten goede, terwijl de tijd dat de klant mij nodig heeft (en dus betaalt) tot een minimum wordt beperkt omdat ze wel al zelf alle tips die ik haar eerder gaf had uitgevoerd. Een uurtje stylen in combinatie met het maken van foto's kost € 280,-*  Wilt u alleen dat ik kom stylen (met of zonder extra accessoires) omdat de makelaar voor de foto's zorgt, dan betaalt u € 85,- per uur. Ik heb uw huis tijdens het verkoopstylingadvies gezien, dus ik weet welke accessoires nodig zijn om de sfeer toe te voegen en kan dit desgewenst meenemen.  U koopt de accessoires, maar mag ze na verkoop van uw woning aan mij retour brengen. U krijgt dan 50% van het aankoopbedrag terug!

Wilt u uw woning (opnieuw) laten fotograferen om zo meer kans te maken op bezichtigingen? Kies dan voor onze professionele woningfotografie (€ 195,-)*.

 

Creatieve oplossingen

Het komt wel eens voor dat klanten van plan zijn meubels aan te schaffen voor hun nieuwe huis, wij adviseren dan die meubels alvast te kopen en nog even in
 de oude woning te plaatsen. U kunt zich vast voorstellen dat een nieuwe bank
 en wat nieuwe accessoires ná verkoopstyling helemaal goed tot zijn recht komen en de woning een frisse look geven! (zie ook het kopje interieuradvies in het menu als u hulp nodig heeft bij de aanschaf van nieuw meubilair).

 

• 'Basis verkoopstyling' € 340,-* (4 uur)

In 4 uur is bij een Basis verkoopstyling de woonkamer, keuken of badkamer en de ouderslaapkamer gestyled. Voor de overige ruimten in huis krijgt u advies wat u zelf kunt doen om de woning optimaal te presenteren. Als de bewoners zelf ook de handen uit de mouwen steken, kan er uiteraard meer werk verzet worden binnen die 4 uur en kunnen we in de tijd dat STIJLvoorTHUIS er is, meer ruimten aanpakken. Uiteraard kom ik graag later de foto's maken nadat uw de rest van het advies heeft uitgevoerd. Kies dan voor de professionele woningfotografie (€ 195,-)* van STIJLvoorTHUIS.

 

• 'Samen helemaal klaar verkoopstyling' € 680,-*  (1 dag)

 Wilt u uw hele huis verkoop klaar, zonder extra accessoires en woningfotografie  dan is dit pakket iets voor u! Een voorwaarde is wel dat de bewoners thuis zijn, om samen met STIJLvoorTHUIS in één dag de woning van zolder tot kelder en voor naar achter aan te pakken (uiteraard zal schilderwerk naderhand moeten gebeuren, mits dit nodig blijkt).

 

  'Verkoopstyling De Luxe' vanaf € 680,-  op basis van aantal uren op nacalculatie*  met GRATIS verhuiskaarten! 

U wilt er zeker van zijn dat u niets meer kunt uitstellen en wilt dat ná onze afspraak uw hele woning klaar is om potentiële kopers te ontvangen? Ga dan voor deze optie! 

Tijdens de eerste afspraak bekijken we de hele woning, maar ook de tuin, garage en/of schuur. Ondertussen noteert gecertificeerd stylist Jojanneke Voorthuis de te nemen acties en inventariseert de overtollige spullen of benodigde extra accessoires. De acties die door uzelf worden uitgevoerd zetten we per ruimte op een rij. Actie punten zijn bijvoorbeeld: welk meubilair afgevoerd of opgeslagen kan worden of waar het schilderen van een wandje aan te raden is*). U bepaalt hoeveel tijd u daarvoor nodig heeft en wanneer de vervolg afspraak gepland wordt. Tijdens deze tweede afspraak (de eerste stylingsdag) hoeft u niet aanwezig te zijn. U kunt de sleutel overhandigen en zelf naar uw werk gaan, of iets anders gezelligs gaan doen. Wilt u wèl graag aanwezig zijn, dan kunnen we ook samen de handen uit de mouwen steken. De ruimtes worden opnieuw ingedeeld met het aanwezige meubilair, dit geeft vaak meteen al een verrassend ruimtelijk effect.

De woning ziet er na de eerste stylingsdag lichter, ruimer en neutraler uit. Tijdens de tweede stylingdag zetten we de puntjes op de i en zorgen met accessoires ervoor dat de pluspunten van uw woning goed tot zijn recht komen. Door de juiste accessoires voegen we 'sfeer' toe en dat is een vaak vergeten, maar HEEL belangrijk punt. Precies dát wat potentiële kopers nodig hebben om uw huis als hún toekomstig 'thuis' te kunnen zien!
Over het budget van de aan te schaffen accessoires overleggen we van te voren, meestal varieert dit tussen de € 200 en € 500,- afhankelijk van wat ik met de aanwezige spullen kan doen. De accessoires zijn na aanschaf uw eigendom, maar als u ze na verkoop van de woning liever aan mij retourneert mag dat ook, u krijgt dan 50% van het accessoiresbudget terug! Er zijn overigens ook genoeg huizen waar geen accessoire budget beschikbaar is, maar waar we met creatieve oplossingen uiteindelijk een heel sfeervol plaatje neerzetten, dus maakt u zich daar geen zorgen over!

De fotografie van uw woning voor de presentatie op internet is alles wat nog rest om kijkers aan te trekken. STIJLvoorTHUIS heeft middels haar verkoopstyling en woningfotografie al honderden potentiële kopers over de drempel weten te krijgen! En dat daar de koper steeds weer bij zit blijkt wel uit de snelle verkopen van woningen na styling.

Boekt u deze styling, dan zijn verhuiskaarten GRATIS!

* Wij hebben een uitgebreid netwerk van aannemers en kleine (flexibele) zelfstandigen die een klus vakkundig voor u opknappen als u hier zelf geen tijd voor (of zin in) heeft.

 

• 'Finishing Touch Styling' €    150,-*

Of te wel: u heeft op heel korte termijn een bezichtiging en krijgt het niet voor elkaar om de boel glad te trekken? Belt u maar, wij doen dat voor u!

Als u al een verkoopstyling heeft afgenomen bij STIJLvoorTHUIS dan kan uw woning er binnen de kortste keren weer net zo uitzien als meteen na de verkoopstyling. U trekt met een gerust gevoel de deur achter u dicht, omdat u weet dat alles tip top in orde komt! 

 

 

Meer bezichtigingen na verkoopstyling!

Woningzoekenden kunnen op Funda een woning 'volgen' door deze woning toe te voegen aan hun 'favoriete huizen'.  Indien er een wijziging met betrekking tot dit huis plaatsvindt, informeert Funda hen hierover door een email te sturen met de link van deze woning. Het plaatsen van nieuwe foto's  (gemaakt na een verkoopstyling) is zo'n wijziging waarover uw 'volgers' worden geïnformeerd. Op deze manier komt uw huis opnieuw onder de aandacht en 'nodigt u de volgers uit' om uw woning te bezichtigen! Uw makelaar kan in de statistieken zien hoeveel mensen uw huis als favoriet hebben opgeslagen.

Een mogelijke combinatie met Verkoopstyling: Funda biedt een aantal mogelijkheden om ervoor te zorgen dat uw woning meer kijkers trekt (vraag hiernaar bij uw makelaar). Een voorbeeld hiervan is een TOPhuis registratie. Deze optie zorgt ervoor dat uw woning tegen betaling gedurende 1 maand bovenaan in de zoekresultaten komt te staan. Iedereen die echter na u zijn woning registreert, komt boven u te staan en zo schuift u langzaam een beetje naar naar beneden gedurende de maand. HetHet  

Een andere mogelijkheid die ik wel eens toegepast zie worden, is het verwijderen van de woning van Funda. Als u na een verkoopstyling uw woning (na 3 weken) weer laat herplaatsen, komt uw woning in de mailbox van iedereen waarbij uw woning voldoet aan het zoekprofiel! Dit zorgt zeker voor nieuwe bezichtigingen. Uw woning wordt echter wel gewist bij iedereen die uw huis in eerste instantie als hun 'favoriet' hadden opgeslagen. Een argument dat dat nadeel teniet doet, is dat de mensen die uw huis als favoriet hadden bestempeld, (opnieuw) worden geïnformeerd als uw huis binnen hun zoekprofiel door de email van Funda. Allemaal punten om even over na te denken.   

Meer hypotheekrente aftrek door verkoopstyling

Het is taaie kost hoor ons belastingstelsel, maar in het kort samengevat: gaat u na de verkoop van uw woning (of die van uw fiscale partner) weer een nieuwe woning kopen, dan mag u de verkoopkosten van uw woning (dus ook de verkoopstyling) van de overwaarde aftrekken. De overwaarde wordt hierdoor lager en zodoende wordt het bedrag waarover u (hypotheek)rente af mag trekken hoger. En dat jaar na jaar zolang u nog rente af mag trekken. Voor een styling van € 1000,- euro (uitgaande van een hypotheek tegen 5% rente met een looptijd van 10 jaar en dat uw inkomsten in de 42% schaal vallen)   zouzou zou u € 210,- extra terugkrijgen. Alle beetjes helpen!  

 

 *Excl. 35 ct per km en eventuele parkeerkosten, vanaf een uur reistijd wordt 40 euro vergoeding gerekend.