Meubelverhuur Voorsterallee Zutphen Website Weg Naar Laren 95 Voor Website Meubelverhuur Stijlvoorthuis Afbeelding Stijlvoorthuisgeinteresseerdekijker Sfeerbeeld Stijlvoorthuismeubelverhuureetkamerwebs Rembrandtkade 187 Deventer Voor Website Modelwoning Slaapkamer 7.slideshomepng 3d Visualisatie Voor En Na Nijverdal Home Is Where Happy Memories Grow Verkoopstyling Zitkamer Meubelverhuur Stijlvoorthuis Overijssel Stijlvoorthuiskinderkamermuurschilderingdetail Meubelverhuurmasterbedroom Stijlvoorthuis Meubelverhuur En Interieuradvies Afbeelding Verkoopstyling Sl Verkoopstylingweb Verkoopstyling Stijlvoorthuis Almelo Stijlvoorthuistekoopimage1

Zoeken

Interieuradvies portfolio STIJLvoorTHUIS

  

Wat is het leuk om zo nu en dan van mijn klanten foto's te krijgen die ze sturen nav een interieuradvies wat ik hen heb gegeven!

 

Wat een vloerkleed al niet kan doen:

interieuradvies STIJLvoorTHUIS

 

Soms missen mensen het niet, omdat ze niet weten wat het effect van een vloerkleed kan zijn.

In dit geval geeft het warmte, structuur en maakt het de woonkamer lichter en gezelliger!

En daarbij maakt het echt niet uit wat de prijs van het vloerkleed is. Dus ook als je weinig 

budget hebt is er al een vloerkleed voor jouw woonkamer!

 

 

Inrichten vakantiewoning?

Geen tijd om uw vakantie woning in te richten voor verhuur of verkoop? Ook met een klein

budget kun je er een gezellig geheel van maken bewijzen deze foto's:

vakantiewoning inrichten voor verhuur of verkoop  vakantiewoning inrichten voor verhuur of verkoop

vakantiewoning inrichten voor verhuur of verkoop  vakantiewoning inrichten voor verhuur of verkoop 

 

 

Interieuradvies Appartement 65 m2


Woonwens: Creëer een sfeervol low-budget interieur 
in een appartement van 65 vierkante meter.
 Vloer en gordijnen blijven. Gewenste sfeer landelijk/romantisch.
Reactie klant:
"Missie geslaagd! 
Veel spullen zijn van de IKEA, maar gemixed met duurdere spullen is het resultaat heel verrassend. Scheelde mij veel stress dat jij de aankopen hebt geregeld. Als ik weer verhuisplannen heb, bel ik je!
 Heerlijk thuiskomen".

 

 

Interieuradvies Kinderslaapkamer


Woonwens: Slaapplek creëren voor een meisje op de zolderverdieping met als eis dat er geen muren geplaatst worden.
Reactie:
"Wat een gezellige ruimte is dit geworden: intiem en dat zonder muren! Ik zou er het liefst zelf gaan slapen, ik wilde vroeger altijd al een bedstee. Mijn dochter haar lievelingsdiertjes heb je goed verwerkt, door vlinderstickers op de roze muur. Handig dat ze er dus ook weer af kunnen als ze een meer volwassen kamer wil. En je hebt meteen ook nog eens een zee aan opslagruimte onder het bed gecreeërd! De accessoires die je voorstelde te gebruiken zijn er nog niet, maar die gaan we voor haar verjaardag aanschaffen. We moeten al het leuks uit jouw advies maar een beetje gedoseerd toevoegen. Maar het is nu al een succes, mijn dochter is er enorm blij mee, Bedankt!

 

 

Interieuradvies Babykamer


Woonwens: inrichting voor een babykamer die zowel voor een jongen als voor een meisje kan zijn.
Reactie klant:
"Wat een heerlijk frisse babykamer! Ik ga geregeld even zitten in de oude stoel van mijn oma die je zo mooi hebt laten bekleden. Wat een leuk idee om het behang en de behangrand terug te laten komen in het geboortekaartje, Jojanneke! Jouw schetsontwerp ervan heb ik meteen naar de drukker gebracht en hij heeft er iets heel moois van gemaakt! Super dat je op alle vlakken zo goed heb meegedacht! Denk alvast maar na over een idee voor onze 'ouder'slaapkamer. Nu de babykamer zo mooi is, valt het echt op dat onze slaapkamer wel een 'make-over' kan gebruiken. Ps. de schoolbordverf onder de behangrand was een heel goed idee, mijn 2 oudsten schrijven er lieve berichtjes op en maken geregeld de leukste tekeningen. Zonde om uit te vegen!".

Interieuradvies babykamer STIJLvoorTHUIS

 

Styliste als verjaardagskado!

"Mijn man verrastte mij voor mijn verjaardag met een kadobon (leuk ingepakt!). Toen we afgelopen weken naar van die woonprogramma's op tv keken, had hij mij  horen zeggen dat mij dat heel erg leuk leek, zo'n stylist over de vloer. En dat was het! Je wist meteen leuke hoekjes te maken met dat wat ik al in huis had, en hebt veel leuke tips gegeven over wat ik er eventueel bij kon kopen. Het geeft meteen een heel andere sfeer. Het advies van die nieuwe lamp heb ik ook meteen uitgevoerd, het staat erg mooi! Mijn man grapte toen hij thuiskwam, 'Zo heb ik ook nog eens lol van jouw kadootje'. Hij vindt het nu ook erg gezellig in huis terwijl hij dat voorkort nooit echt vond! 2 mensen blij met 1 kadootje :)

Dus wie weet, tot volgend jaar! haha. Groetjes uit Lochem"

 

Kantoorstyling zorgt voor sfeervolle werkplek!

Kantoorstyling van STIJLvoorTHUIS  zorgt voor sfeervolle werkplek